ממרח השוקולד-אגוזים של נוטלה הוא ללא ספק אחד הממרחים האהובים ביותר בעולם, ועכשיו תוכלו להכין אותו בעצמכם!
רכיבים לממרח שוקולד אגוזים:
אופן הכנת הממרח שוקולד אגוזים:
-
חממו תנור לחום של 180° מעלות, וקלו בו את האגוזים, על נייר אפייה, במשך 15 דקות. השאירו את התנור חם.
-
בזמן הקלייה, המסו את השוקולד בקערת זכוכית המונחת בתוך סיר מים רותחים (לחילופין, ניתן להמס את השוקולד גם במיקרוגל).
-
גרסו את האגוזים במעבד מזון במשך דקה, עד להגעה למרקם משחתי. הוסיפו לאגוזים את החלב המרוכז, הדבש והמלח.
-
ערבבו את התערובת עד ליצירת מרקם אחיד, ואז הוסיפו את השוקולד. הפעילו את מעבד המזון בפולסים קצרים עד לאיחוד התערובות.
מקור: רונית מיכאל