header

מתכון לממרח פסטו תרד

גירסה מיוחדת לממרח הפסטו האיטלקי. כאשר אנו מכינים את הפסטו עם תרד, הוא הופך לבריא במיוחד ועשיר בברזל.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לממרח פסטו תרד
רכיבים לפסטו תרד:
תרד - 2 כוסות (עלים טריים ושטופים)
פטרוזיליה - ½ כוס (טרייה)
צנוברים - ½ כוס (קלויים, ניתן להשתמש גם באגוזי מלך, הנחשבים לבריאים יותר)
גבינת פרמז'ן - ¼ כוס (מגורדת)
שיני שום - 3 (כתושות)
שמן זית - 2 כפות
מלח - ¼ כפית
פלפל שחור - קמצוץ
אופן הכנת הפסטו תרד:
  1. ערבלו את כל המרכיבים יחד במעבד מזון, עד ליצירת ממרח אחיד.
  2. אחסנו את הממרח בצנצנת במקרר. מומלץ לזלף מעט שמן זית לפני האחסון במקרר, על מנת לשמור על טריות הממרח.
מקור: רונית מיכאל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.