header

מתכון לפסטת פטוצ'יני עם רוטב פלפל קאיין

אחת המנות האהובות ביותר בחסות המטבח האיטלקי היא הפסטה, ומעבר להיותה טעימה היא גם פשוטה להכנה. מנת הפסטה פטוצ'יני עם רוטב פלפל קאיין הינה מצוינת לחובבי האוכל החריף, אך ישנה אפשרות לשלוט בכמות החריפות באמצעות הפחתת המינון של פלפל הקאיין. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפסטת פטוצ'יני עם רוטב פלפל קאיין
רכיבים לפסטה פטוצ'יני:
פטוצ'יני - 350 גר' (יבשה)
פלפלים אדומים - 2 (חתוכים גס)
שיני שום - 3 (קצוצות)
פלפל קאיין - ¾ כפית (אם אתם לא מעוניינים רוטב חריף, הפחיתו מכמות הפלפל או וותרו עליו)
שמנת חמוצה - 1 כוס
גבינת פרמז'ן - ¾ כוס (מגורדת)
מלח - קורט
פלפל שחור - קורט
אופן הכנת הפסטה פטוצ'יני:
  1. הרתיחו סיר גדול עם מים חמים ומעט מלח. לאחר הרתיחה הוסיפו את הפסטה ובשלו אותה במשך 8 דקות.
  2. הניחו מחבת עמוקה על אש בינונית, רססו אותה במעט שמן וטגנו את הפלפלים, השום ופלפל הקאיין במשך 5-3 דקות.
  3. הוסיפו למחבת את השמנת החמוצה יחד עם ציר הירקות והביאו אותם לרתיחה, הורידו לאחר 5 דקות את הרוטב מהאש וערבבו את הגבינה. preperation
  4. הוסיפו את הרוטב לפסטה ותבלו עם מעט מלח ופלפל.
מקור: רומי.נ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.