header

מתכון לפנקייק חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

קשה לעמוד בפני הטעם הנהדר של חמאת הבוטנים, בעיקר כשמשלבים אותה עם שבבי שוקולד אהובים, כך שאין ספק שמדובר במנה שתתקבל באהבה על ידי כל הטועמים.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפנקייק חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס
רכיבים לפנקייק חמאת בוטנים:
חלב - 1 כוס
ביצה - 1
תמצית וניל - 1 כפית
חמאת בוטנים - ¼ כוס
קמח - ⅛1 כוסות
סוכר - 2 כפות
אבקת אפייה - ½ כפית
סודה לשתייה - ½ כפית
מלח - ½ כפית
רכיבים לסירופ חמאת בוטנים:
חמאת בוטנים - 2 כפות
סירופ מייפל - ½ כוס
אופן הכנת הפנקייק חמאת בוטנים:
  1. הכניסו אל תוך קערה קטנה חלב, ביצה, תמצית וניל וחמאת בוטנים, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
  2. הכניסו אל תוך קערה גדולה קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח וערבבו היטב.
  3. צקו את התערובת הראשונה אל תוך הקערה הגדולה עם הרכיבים היבשים, וערבבו אותם עד שיתמזגו. היזהרו שלא לערבב יותר מידי. לאחר מכן הוסיפו את השוקולד צ'יפס וערבבו מעט, עד שיתמזגו בבלילה.
  4. הניחו מחבת על להבה בינונית-גבוהה, וצקו כ-¼ כוס לערך מהתערובת אל תוך המחבת, לאחר 3 דקות לערך או כאשר החלק התחתון יזהיב, יש להפוך את הפנקייק לצדו השני, ולטגן במשך 3-2 דקות נוספות.
  5. יש לחזור על אותו התהליך עם כל הבלילה.
אופן הכנת הסירופ חמאת בוטנים:
  1. הכניסו אל תוך קערה קטנה שניתן לחמם במיקרוגל חמאת בוטנים ומייפל. חממו אותם במשך כ-30 שניות במיקרוגל, ולאחר מכן ערבבו אותם היטב עד לקבלת תערובת אחידה. preperation
  2. כעת, צקו את סירופ חמאת הבוטנים מעל כל פנקייק, והגישו כל עוד הם חמים.
מקור: עדי.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.