header

מתכון קל לפנקייק תותים

תוכלו להפתיע את הילדים עם מנה נהדרת שתותיר את כולם שבעים ומרוצים, וזאת באמצעות התותים המתוקים והסוכריות צבעוניים שיעניקו לפנקייקים טעמים וצבעים נפלאים. 

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לפנקייק תותים
רכיבים לפנקייק תותים:
קמח - 1 כוס
סוכר - 2 כפות
אבקת אפייה - 1 כפית
סודה לשתייה - ½ כפית
מלח - קורט (לא חובה)
ריוויון - 1 כוס
ביצה - 1
שמן קנולה - 2 כפות
תמצית וניל - ½ כפית
תותים - 1 כוס (קצוצים גס)
ספריי שמן - מעט (לשימון המחבת)
סוכריות צבעוניים - ⅓ כוס (לא חובה)
אופן הכנת הפנקייק תותים:
  1. הכניסו אל תוך קערה בינונית קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה, והניחו בצד.
  2. הכניסו אל תוך קערה קטנה כוס חובצה, ביצה, שמן ותמצית וניל, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. צקו את התערובת השנייה אל תוך הראשונה, וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. במידה שהבלילה נראית לכם סמיכה מידי, תוכלו להוסיף בין 3-1 כפות חובצה.
  4. שמנו מחבת גדולה, והניחו אותה על להבה נמוכה-בינונית. לאחר שהמחבת תתחמם, צקו כ-¼ כוס לערך מהבלילה לתוך המחבת, והשתדלו לא ליצור פנקייקים עבים מידי.
  5. פזרו על כל פנקייק בתורו מספר תותים וטגנו אותו עד שהחלק התחתון יזהיב, כ-3 דקות לערך, ולאחר מכן הפכו אותו על צדו השני, וטגנו אותו במשך 3-2 דקות. preperation
  6. במידה שתרצו להוסיף סוכריות צבעוניים, עליכם להוסיפן מיד לאחר שהפכתם את הפנקייק לצדו השני.
  7. יש לחזור על אותו התהליך עם שאר הבלילה.
  8. תוכלו לקשט את הפנקייק עם ריבה, סירופ מייפל, אבקת סוכר וכדומה, והגישו אותם בעודם חמים.
טיפ השף:
למתכון פרווה- המירו את כוס הריוויון ב-½ כוס שמנת צמחית ו-½ כוס מים.
מקור: עדי.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.