פנקייק היא הדרך הקלה והטעימה ביותר להכין קינוח לארוחה דשנה. אז בפעם הבאה שתחפשו מתכון לפנקייק, כדאי לכם מאוד לנסות את המתכון הזה!
מקור תמונה:
deb
אופן הכנת הפנקייק יוגורט:
-
ערבבו בקערה גדולה את כל החומרים היבשים.
-
הוסיפו: יוגורט, רוויון, חלב וביצים.
-
ערבבו עם מזלג את הבלילה, כך שהיוגורט עדיין ישאר גבשושי.
-
הוסיפו את החמאה המומסת וערבבו.
-
חממו מחבת גדולה על אש בינונית.
-
בכל פעם צקו ¼ כוס מהבלילה על המחבת ובשלו עד שנוצרות בועות והצד התחתון מוזהב. היפכו את הפנקייק לצד השני, עד שגם הוא מזהיב.
-
הגישו חם. ניתן להוסיף סירופ מייפל.
מקור: רחל מושקוביץ