פנקייקס מהווים את אחת מארוחות הבוקר האהובות ביותר, וכדי שתוכלו להכין אותם בצורה מוצלחת פעם אחר פעם - אתם חייבים לנסות את המתכון הפשוט הבא שיעזור לכם במשימה.
אופן הכנת הפנקייק:
-
המיסו את החמאה במיקרוגל למשך 30 שניות והניחו בצד.
-
בקערה בינונית ערבבו יחד קמח, מלח ואבקת אפייה.
-
ערבבו יחד חלב וביצה והניחו בצד.
-
צרו גומה במרכז תערובת הקמח וצקו פנימה את תערובת החלב והחמאה.
-
ערבבו את כל הרכיבים יחדיו בעזרת מטרפה לקבלת מרקם בלילה חלק ללא גושים.
-
הניחו לבלילה לנוח במשך מספר דקות, ובינתיים חממו מחבת טפלון על להבה בינונית-גבוהה.
-
צקו ¼ כוס מהבלילה על המחבת והניעו את הבלילה במחבת בצורה מעגלית.
-
טגנו את הפנקייק כ-3-6 דקות בכל צד, לקבלת גוון חום זהוב קל. חיזרו על הפעולה עד לסיום הבלילה והגישו חם.