דמיינו לעצמכם שאתם יכולים להפוך טבעות תפוחים לפאנקייקים מפנקים ברגע. הטוויסט המעניין הזה למתכון הפאנקייקים הרגילים הוא כל כך קל להכנה, והתוצאה ערבה לחיך עד שתרצו להכין את כל הפאנקייקים שלכם בצורה כזו מהרגע שתטעמו את הביס הראשון.
אופן הכנת הפאנקייק תפוחים:
-
נפו יחדיו את הקמח, המלח, אבקת האפייה והסוכר, והוסיפו לתערובת את החלב, הביצה והשמן.
-
ערבבו את הכל עד שיתקבל מרקם חלק.
-
הוציאו את הליבה של התפוחים וחתכו אותם במאוזן לטבעות בעובי של כ-½ ס"מ.
-
טבלו את הטבעות בבלילה ודאגו שהן מכוסות בה היטב.
-
טגנו את טבעות התפוחים במחבת עד שהן מזהיבות מ-2 הצדדים.
-
הגישו יחד עם סירופ מייפל.
מקור: עינת ריבה