זוהי גרסה בריאה ופריכה לפנקייק המוכר שאהוב על ילדים ומבוגרים כאחד. שיבולת השועל, המוכרת לחלקכם בשם "קוואקר", היא אחד מהמזונות המומלצים ביותר לכל מי שרוצה להוריד את רמות הכולסטרול ולחץ הדם.
למתכונים משודרגים נוספים עם שיבולת שועל לחצו כאן.
רכיבים לפנקייק שיבולת שועל:
אופן הכנת הפנקייק שיבולת שועל:
-
חממו מחבת לחום בינוני עד גבוה.
-
ערבבו את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת בלילה אחידה.
-
בעזרת מצקת, צקו את התערובת למחבת החמה והכינו את הפנקייקים.
-
כאשר צד אחד מוזהב, הפכו את הפנקייק לצד השני.
-
כששני הצדדים זהובים, הוציאו את הפנקייק ישר לצלחת. קשטו מעל עם סירופ מייפל, מעט אגוז מוסקט או פירות טריים.
מקור: נירה בן שושן