מעבר לעובדה שטעמו של הקישוא עדין וערב לחך כמעט של כולם, כל כך פשוט להכין את החטיף הבריא והמזין הזה, כך שאין סיבה בעולם שתרצו לוותר עליו!
אופן הכנת הצ'יפס קישואים:
-
חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
-
שמנו באמצעות ספריי השמן 2 תבניות אפייה.
-
פרסו את הקישואים באלכסון לפרוסות דקות כמה שאפשר. לאחר מכן הכניסו אותם לקערה גדולה יחד עם שמן, מלח ואבקת שום וערבבו היטב, כך שהקישואים יספגו היטב את כל הרכיבים.
-
סדרו את הקישואים בשכבה אחת בתבניות האפייה, והכניסו לתנור. הפכו אותם על הצד השני לאחר 10 דקות, ולאחר מכן הנמיכו את חום התנור ל-150 מעלות, ואפו עד לקבלת קישואים חומים ופריכים, כ-15 דקות לערך.
-
הניחו בזהירות את הקישואים המוכנים על גבי ניירות מגבת, והשאירו אותם מכוסים בטמפרטורת החדר במשך מספר שעות.
מקור: טליה.כ