בעזרת המתכון הבא תוכלו להכין מנה אנגלית קלאסית ופיקנטית בקלות. היא מתאימה לאכילה על לחם קלוי, כארוחה זריזה ומשביעה, או כמנה עיקרית בארוחת הצהריים לצד אורז ותפוח אדמה.
מקור תמונה:
Beck
רכיבים לכליות טלה מבושלות:
אופן הכנת הכליות טלה מבושלות:
-
הסירו את העור מהכליות וחתכו כל אחת מהן לרוחבה לשתי חתיכות. לאחר מכן קצצו אותן לחתיכות קטנות.
-
חממו את השמן במחבת קטנה, הוסיפו לה את הבצל ובשלו קלות עד שהוא מתרכך אך לא משחים.
-
הוסיפו למחבת את חתיכות הכליות (או חתיכות נתח האנטריקוט), מלח, פלפל אדום חריף, רוטב צ'אטני (או רכז רימונים), מיץ לימון, חרדל וציר בקר (או מרק עוף) ובשלו על להבה בינונית-גבוהה.
-
הביאו את תכולת המחבת לרתיחה, כסו את המחבת וחממו על להבה נמוכה בין 15 ל-20 דקות, או עד שהכליות מבושלות היטב.
-
קררו מעט את התערובת, הוסיפו לה את חלמוני הביצים וערבבו היטב.
-
פזרו מעל התערובת פירורי לחם, תבלו לפי הטעם וערבבו. הגישו על פרוסת לחם קלוי או בצלחת עם אורז ותפוחי אדמה.