header

מתכון לתבשיל בקר

אין מנה מנחמת יותר מתבשיל בקר עשיר בירקות טעימים. כדי להכין את המנה הנהדרת הזאת אתם צריכים רק להוסיף את כל הרכיבים אל תוך סיר אחד גדול, ולמעשה סיימתם לבשל!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: בינוני
מתכון לתבשיל בקר מקור תמונה: taste
רכיבים לתבשיל בקר:
שמן זית - 2 כפות
סטייק בקר - 1 קג' (חתוך לנתחים בגודל 4 ס"מ)
בצל בינוני - 1 (קצוץ)
רסק עגבניות - 3 כפות
פפריקה מתוקה - 2 כפיות
קמח - 1 כף
ציר בקר - ½1 כוסות
פטריות שמפיניון - 150 גר' (חתוכות לרבעים)
גזרים קלופים - 2 (חתוכים גס)
תפוחי אדמה - 1 קג' (קלופים וחתוכים לקוביות)
שעועית ירוקה - 200 גר' (חתוכה לאורך של כ-4 ס"מ)
אופן הכנת התבשיל בקר:
  1. מחממים מחצית משמן הזית בסיר גדול ומבשלים בו את הבשר על אש גבוהה עד להשחמה. תוכלו לחלק את הבשר ל-2-3 קבוצות שתחממו בנפרד, היות ובכל מקרה יש להניח את החתיכות המוכנות על צלחת בתום הבישול.
  2. מנמיכים את האש לעוצמה בינונית ומוסיפים את השמן הנותר ואת הבצל. מבשלים כ-5 דקות עד שהבצל נעשה רך ושקוף.
  3. מוסיפים רסק עגבניות ופפריקה, מפזרים מעל קמח ומבשלים במשך דקה תוך בחישה.
  4. מוסיפים את ציר הבקר בהדרגה, תוך כדי בחישה.
  5. מחזירים את הבשר לסיר, מכסים ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את עצמת האש ומבשלים את תכולת הסיר המכוסה במשך שעה.
  7. מוסיפים את הפטריות, הגזר ותפוחי האדמה, מבשלים במשך 45 דקות, ולבסוף מוסיפים את השעועית ומבשלים במשך 15 דקות נוספות. preperation מקור תמונה: Kitchen Life of a Navy Wife
מקור: מתן.ח
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.