אין מנה מנחמת יותר מתבשיל בקר עשיר בירקות טעימים. כדי להכין את המנה הנהדרת הזאת אתם צריכים רק להוסיף את כל הרכיבים אל תוך סיר אחד גדול, ולמעשה סיימתם לבשל!
מקור תמונה:
taste
אופן הכנת התבשיל בקר:
-
מחממים מחצית משמן הזית בסיר גדול ומבשלים בו את הבשר על אש גבוהה עד להשחמה. תוכלו לחלק את הבשר ל-2-3 קבוצות שתחממו בנפרד, היות ובכל מקרה יש להניח את החתיכות המוכנות על צלחת בתום הבישול.
-
מנמיכים את האש לעוצמה בינונית ומוסיפים את השמן הנותר ואת הבצל. מבשלים כ-5 דקות עד שהבצל נעשה רך ושקוף.
-
מוסיפים רסק עגבניות ופפריקה, מפזרים מעל קמח ומבשלים במשך דקה תוך בחישה.
-
מוסיפים את ציר הבקר בהדרגה, תוך כדי בחישה.
-
מחזירים את הבשר לסיר, מכסים ומביאים לרתיחה.
-
מנמיכים את עצמת האש ומבשלים את תכולת הסיר המכוסה במשך שעה.
-
מוסיפים את הפטריות, הגזר ותפוחי האדמה, מבשלים במשך 45 דקות, ולבסוף מוסיפים את השעועית ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
מקור תמונה:
Kitchen Life of a Navy Wife
מקור: מתן.ח