לפעמים הקפה הוא רק תירוץ כדי להדליק את התנור ולאפות עוגיות שוקולד משגעות. זה ממש לא משנה אם אתם ילדים או מבוגרים, לעוגיית השוקולד יש קסם שקשה מאוד לעמוד בפניו. כמה שהן מתוקות, מושחות ורכות יותר, הן יותר מענגות.
כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים עוגיות שוקולד מושחתות:
קקאו: מומלץ להתשמש בקקאו איכותי, אם אין לכם ברירה השתמשו בשוקולית אך קחו בחשבון כי השוקולית תשפיע מעט על הטעם והמתיקות תהיה גבוהה יותר.
שוקולד מריר: אפשר להחליף את השוקולד המריר בשוקולד צ'יפס.
סודה לשתייה: תורמת לתפיחה ופריכות העוגיות, אך היא אינה רכיב חובה.
לשדרוג העוגיות: אפשר להוסיף כפית רום, אספרסו קצר, שוקולד בטעמים שונים, דודבנים או אגוזים קצוצים...
אחסון: מומלץ לשמור על העוגיות בכלי אטום, בטמפרטורת החדר ולא במקרר.
הקפאה: אם החלטתם להקפיא את העוגיות מומלץ ליצור עיגולים מהבצק ולהקפיא, לא כדאי להקפיא את העוגיות המוכנות.