בימי הקיץ החמים החשק להתפנק עם קינוח קר ומרענן הולך וגובר, ומה יותר טוב, מהנה ומפנק מלאכול גלידה ביתית משובחת, לשלוט בכמויות הסוכר והרכיבים, ולהכין אחת כזאת בעצמנו, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל? במתכון הבא תלמדו איך להכין גלידה טעימה בקלות, כשאת ההקצפה אפשר לעשות בעזרת מיקסר וניתן גם בצורה ידנית. מתקבלת גלידה בשני צבעים, טעימה ומתקתקה, שתגרום לכם להתגאות ולכולם לזלול בהנאה.
כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים גלידה ביתית:
חלב ממותק: מעניק לגלידה את המרקם האהוב. אפשר להחליף אותו בחלב קוקוס, אך קחו בחשבון שיהיה הבדל בטעם.
שמנת: אפשר להשתמש בשמנת מתוקה בטעם שוקולד.
הפיכת המתכון לפרווה / נטול לקטוז: החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית, ואת השוקולד הלבן במריר.
הגשה: מומלץ להוציא את הגלידה מהמקפיא כ-2 דקות לפני ההגשה.