שיבול השועל היא דגן על מזין ובריא, היא מכילה סיבים ורכיבים בריאותיים רבים כמו: חלבונים, אשלגן, מגנזיום, סידן, קובלט, פלואור, יוד, וויטמינים כמו: B1 ו-B2. בזכות כל אלו היא מסייעת לאיזון רמות הסוכר בדם ולתהליך העיכול, משפרת את מצב הרוח והשינה, עוזרת בתהליך ההרזיה, מונעת מחלות לב, מחזקת את המערכת החיסונית ושומרת על עור צעיר ובריא.
המתכון הבא הוא של בלוגרית הבריאות דקלה גולדין – שפע: דקלה היא קוסמטיקאית מוכשרת המתמחה ברוקחות טבעית שהיא רוקחת בעצמה, ומוצאת פתרונות טבעיים ויעילים לכל בעיה. בנוסף לכך היא גם בלוגרית בריאות ולייף סטייל שבקרוב מאוד תעלה לאוויר עם בלוג חדש והמון טיפים בריאים וטעימים. מוזמנים לעקוב אחריה בטיק טוק: Dikla Goldin
שיבולת שועל: אפשר לטחון גס למרקם דק, אפשר להשאיר אותה כמו שהיא ואפשר לשלב בין השניים (לערבב טחונה עם גולמית).
מייפל: ניתן להחליף את המייפל בסליאן או דבש.
קרם קוקוס: את קרם הקוקס אפשר להמיר בחלב או מים.
להעשרת הנפח: אפשר להוסיף כפית אבקת אפייה.
להעשרת הטעם: ניתן להוסיף ⅓ כפית קינמון.
הגשה: מומלץ להגיש עם פירות מעל כמו פרוסות בננות, תותים או אוכמניות.