היופי הגדול בעולם הבישול הוא שלא תמיד צריך לעבוד קשה כדי להכין מנה מנצחת, אפילו לא כשמדובר במנות עיקריות ומתכוני דגים. חיה דר מהבלוג fromhayawithlove מראה לנו הוכחה נפלאה לכך שמשלבת מטבחים עולמיים שונים ויכולה להתאים לארוחה משפחתית קטנה וגם לסעודת חג רבת משתתפים. נסו להכין אותה בעצמכם ותגלו שכל אחד מסוגל להכין בבית מנת דג נפלאה בקלות ובמהירות!
רכיבים למתכון לדג ברוטב עגבניות ופסטו:
אופן הכנת המתכון לדג ברוטב עגבניות ופסטו:
-
חממו את השמן במחבת גדולה או סיר רחב על עוצמה גבוהה, הוסיפו את הבצל וטגנו עד להזהבה.
-
הוסיפו שום ופלפל שחור, וערבבו.
-
הוסיפו את העגבניות המרוסקות, תבלו בסוכר, מלח, לימון ופסטו. ערבבו והביאו לרתיחה.
-
הוסיפו אל הרוטב הרותח את הדגים וכסו אותם ברוטב בעזרת כף. כאשר כל הדגים מכוסים ברוטב סגרו במכסה ובשלו על אש בינונית-נמוכה למשך כ-15 דקות. תוך כדי ניתן לנער קלות את כלי הבישול.
-
בסיום הבישול העבירו את מנות הדג עם הרוטב לכלי הגשה, קשטו בעלי בזיליקום טריים ושיהיה בתיאבון!