תמיד כיף שיש בבית קינוח קטן ונחמד שמנעים את זמננו במהלך הפסקת הקפה או התה של הבוקר או הערב - ולנו נראה שמצאנו את האחד המושלם! הכירו את המתכון הנפלא שלנו לעוגיות בננה עם נגיעות קלות של קרם שמנת ודבש, שיהפכו כל רגע לחוויה של טעמים עבור כל הבית. אין במתכון הזה תוספת של סוכר לבן, רק את המתיקות הטבעית של הרכיבים שבו, שיעשו לכם שמח בפה!
מקור תמונה:
taste.com.au
רכיבים למתכון לעוגיות בננה עם דבש וקרם שמנת:
אופן הכנת המתכון לעוגיות בננה עם דבש וקרם שמנת:
-
חממו מראש את התנור ל-170 מעלות במצב טורבו (כולל מאווררים), ורפדו שתי תבניות אפייה בנייר אפייה.
-
באמצעות מיקסר ידני ערבבו בתוך קערה את החמאה, ¼ כוס דבש ותמצית הווניל, עד לקבלת מרקם קרמי וגוון חיוור.
-
הוסיפו אל הקערה את הביצה והמשיכו לערבב עד להשתלבות. לאחר מכן, הוסיפו את מחית הבננה וערבבו. בשלב זה התערובת צפויה להיות מעט ג'לית או גבישית, אך זה בסדר.
-
תוך כדי ערבוב הוסיפו את הקמח והחלב לסירוגין ובפעימות (לא בבת אחת), עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
-
כדי ליצור את העוגיות לקחו מעט מן התערובת באמצעות כף והניחו על גבי תבניות האפייה, השתדלו לשמור על מרווחים בין העוגיות כיוון שהן צפויות להתרחב במהלך האפייה.
-
הכניסו את העוגיות לאפייה במשך 15 דקות או עד להזהבה קלה. לאחר מכן, אפשרו להן להתקרר לגמרי על רשת ייבוש.
-
ערבבו את גבינת השמנת בקערה קטנה עם כפית הדבש עד לקבלת מרקם אחיד. מרחו מעל העוגיות (לאחר שהתקררו). קשטו עם מעט קוקוס ופיסטוקים - והתענגו בתאבון!