header

מתכון לעוגיות בננה עם דבש וקרם שמנת

תמיד כיף שיש בבית קינוח קטן ונחמד שמנעים את זמננו במהלך הפסקת הקפה או התה של הבוקר או הערב - ולנו נראה שמצאנו את האחד המושלם! הכירו את המתכון הנפלא שלנו לעוגיות בננה עם נגיעות קלות של קרם שמנת ודבש, שיהפכו כל רגע לחוויה של טעמים עבור כל הבית. אין במתכון הזה תוספת של סוכר לבן, רק את המתיקות הטבעית של הרכיבים שבו, שיעשו לכם שמח בפה!
זמן הכנה: 20 דקות
כמות יחידות: 30
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות בננה עם דבש וקרם שמנת מקור תמונה: taste.com.au
רכיבים למתכון לעוגיות בננה עם דבש וקרם שמנת:
חמאה - 125 גרם (חתוכה, בטמפרטורת החדר)
דבש - ¼ כוס דבש + 1 כפית (מחולקות, כ-60 מ"ל בכוס)
תמצית וניל - 1 כפית
ביצה - 1
בננה - 1 (גדולה, בשלה, מעוכה למחית)
קמח - 225 גרם
חלב - ¼ כוס (כ-60 מ"ל)
גבינת שמנת - 160 גרם (למריחה על העוגיות)
שבבי קוקוס - לקישוט (קלויים, לא חובה)
פיסטוקים - לקישוט (חתוכים דק, לא חובה)
אופן הכנת המתכון לעוגיות בננה עם דבש וקרם שמנת:
  1. חממו מראש את התנור ל-170 מעלות במצב טורבו (כולל מאווררים), ורפדו שתי תבניות אפייה בנייר אפייה.
  2. באמצעות מיקסר ידני ערבבו בתוך קערה את החמאה, ¼ כוס דבש ותמצית הווניל, עד לקבלת מרקם קרמי וגוון חיוור.
  3. הוסיפו אל הקערה את הביצה והמשיכו לערבב עד להשתלבות. לאחר מכן, הוסיפו את מחית הבננה וערבבו. בשלב זה התערובת צפויה להיות מעט ג'לית או גבישית, אך זה בסדר.
  4. תוך כדי ערבוב הוסיפו את הקמח והחלב לסירוגין ובפעימות (לא בבת אחת), עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  5. כדי ליצור את העוגיות לקחו מעט מן התערובת באמצעות כף והניחו על גבי תבניות האפייה, השתדלו לשמור על מרווחים בין העוגיות כיוון שהן צפויות להתרחב במהלך האפייה.
  6. הכניסו את העוגיות לאפייה במשך 15 דקות או עד להזהבה קלה. לאחר מכן, אפשרו להן להתקרר לגמרי על רשת ייבוש.
  7. ערבבו את גבינת השמנת בקערה קטנה עם כפית הדבש עד לקבלת מרקם אחיד. מרחו מעל העוגיות (לאחר שהתקררו). קשטו עם מעט קוקוס ופיסטוקים - והתענגו בתאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.