header

פנקייקים כשרים לפסח

אם הילדים אוהבים פנקייקים וסולדים ממיני "מטעמים" כשרים שזמינים עבורם בחג הפסח, הכינו להם את הפנקייקים הנהדרים האלה, שגם אווריריים, גם טעימים והכי חשוב – כשרים לפסח! יש אנשים שאפילו מעדיפים את הפנקייקים האלה על פני הרגילים, ואחרי שתטעמו מהם ותרגישו את המרקם שלהם, תבינו למה...

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
פנקייקים כשרים לפסח מקור תמונה: thetasteofkosher.com
רכיבים למתכון לפנקייק כשר לפסח:
קמח מצות - 160 גרם
אבקת אפייה - ½1 כפות
מלח - ½ כפית
מים - 120 מ"ל
שמן - 2 כפות
סוכר - ½ כוס
אופן הכנת המתכון לפנקייק כשר לפסח:
  1. ערבבו יחדיו בקערת מיקסר את קמח המצות, קמח תפוחי האדמה, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
  2. הוסיפו את הביצים והמים וערבבו היטב.
  3. צפו מחבת קלות בשמן והניחו אותה על להבה נמוכה-בינונית.
  4. העבירו חלק מן הבלילה מהקערה למחבת בעזרת מצקת, וטגנו עד שמתחילות להיווצר בועות. לאחר מכן הפכו את הפנקייק שנוצר וטגנו אותו על צדו השני למשך דקה אחת נוספת.
  5. המשיכו כך עם יתר הבלילה, עד ליצירת ערימת פנקייקים עסיסיים. בתיאבון!
טיפ השף:
סביר להניח שבמהלך הכנת הפנקייקים הבלילה תתחיל להתקשות – כשזה קורה, דללו אותה עם מעט מים – חצי כוס לכל היותר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.