אוהבים עוגות גבינה, אבל מאסתם בגרסאותיהן הרגילות? מצאנו עבורכם מתכון מעולה לקינוח המוכר, שסוד הקסם שלו הוא שיטת ההגשה המפתיעה שלו בתוך פרי אהוב, שמייתרת את השימוש בצלחות. אם השדרוג הזה לא מספיק לכם – הגרסה הזו היא יחסית קלה להכנה ונטולת ביצים! אז הפתיעו את האורחים שלכם עם קינוח מושלם – תפוחים ממולאים בטעם עוגת גבינה.
מקור תמונה:
delish
רכיבים למתכון לתפוחים במילוי עוגת גבינה:
אופן הכנת המתכון לתפוחים במילוי עוגת גבינה:
-
חממו מראש תנור ל-200 מעלות.
-
ערבבו בקערה קטנה את החמאה המומסת, הסוכר החום וכפית הקינמון, עד לקבלת תערובת אחידה.
-
חתכו את החלק העליון של כל תפוח ורוקנו מהפרי את רוב ה"בשר" שלו בעזרת סכין וכפית, עד לקבלת התצורה שניתן לראות בתמונה הבאה. הניחו את התפוחים במגש אפייה.
מקור תמונה:
delish
-
הברישו את תערובת החמאה על חלקיו הפנימי והעליון של כל אחד מהתפוחים.
-
אפו את התפוחים בתנור במשך 20 דקות.
-
הקציפו בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר ותמצית הווניל, עד לקבלת מרקם קרמי.
-
כשהתפוחים מוכנים, מלאו אותם בתערובת הגבינה בעזרת כף או כפית.
-
אפו את התפוחים הממולאים למשך 10 דקות נוספות.
-
קשטו את התפוחים המוכנים עם הקינמון ופירורי הפתי בר והגישו לשולחן.
טיפ השף:
אם אתם מחפשים גרסה נטולת גלוטן לעוגות גבינה, פשוט ותרו על פירורי הפתי בר.