header

מתכון לקיש קייל, גבינת צ'דר ואורז

המנה הזו נראית יוקרתית ומעוררת תיאבון, אך תופתעו לגלות כמה קל להכין אותה. הבסיס שלה עשוי מאורז והיא מכילה ירקות אהובים וטעימים להתחלה נהדרת של היום.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: בינוני
מתכון לקיש קייל, גבינת צ'דר ואורז מקור תמונה: purewow
רכיבים לפאי קייל וגבינה:
אורז - 2 כוסות (מבושל)
חלב - ⅔ כוס
מלח - לתיבול
בצלים ירוקים - 3 (פרוס דק)
עלי כרוב קייל - ½ חופן (קרועים)
גבינת צ'דר - ½ כוס (מגורדת)
פלפל שחור - לתיבול
אופן הכנת הפאי קייל וגבינה:
  1. מחממים תנור ל-190 מעלות, ומשמנים תבנית פאי.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את האורז עם חלבוני הביצה והגבינה המגוררת עד שהרכיבים משתלבים.
  3. באמצעות ידיים לחות, מעבירים את תערובת האורז אל תוך תבנית הפאי ולוחצים עליה קלות כך שתכסה את הבסיס באופן שווה. אופים עד שהיא מתחילה להזהיב, בין 13 ל-15 דקות, ומצננים מעט. preperation
  4. בקערה בינונית, מקציפים את הביצים עם החלב עד לשילוב הרכיבים, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את הבצל הירוק והקייל בשכבה בגובה אחיד על גבי בסיס תערובת האורז, ולאחר מכן שופכים מעל את תערובת הביצים. אם תרצו שהקייל יהיה פריך, תוכלו להימנע מלכסות אותו לחלוטין.
  5. אופים במשך 20-25 דקות, עד ששכבת הביצה מוכנה, ומצננים מעט לפני חיתוך והגשה.
מקור: אברהם.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.