header

מתכון מפתיע לפיצה אורז

אוהבים פיצה? אם אתם זועקים בהתלהבות "כן!" כמונו, כדאי שתשימו לב למתכון המדליק והמפתיע הבא. הפיצה שתכירו היום כוללת רוטב עגבניות, גבינות ובצק מיוחד ונטול גלוטן שתוכלו להכין בעצמכם בקלות – מאורז! אם הצלחנו לגרום לגבות שלכם להתרומם ולריר שלכם ליזול, אתם פשוט חייבים לנסות להכין אותה בעצמכם. דרך אגב, לדעתנו – פיצה מכינים באהבה, או שלא מכינים בכלל – ולכן אנו ממליצים לחתוך את המוצרלה שמעל בצורת לב במקום לגרור אותה...

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון מפתיע לפיצה אורז מקור תמונה: buonapappa
רכיבים למתכון לפיצה אורז:
אורז ארבוריו - 250 גרם (1 כוס)
מלח - 1 כפית
חמאה - 45 גרם (3 כפות)
גבינת פרמז'ן - 100 גרם (מגוררת)
חלבון - מ-1 ביצה
רוטב עגבניות - כ-500 גרם (2 כוסות, מתכון לרוטב עגבניות או קנוי )
מוצרלה - 250 גרם (מגוררת או חתוכה בצורה של לבבות)
שמן זית - מעט
אופן הכנת המתכון לפיצה אורז:
  1. חממו מראש תנור על חום של 180 מעלות.
  2. הרתיחו מים בסיר גדול ולאחר שהם רותחים, הוסיפו כפית מלח ואורז ובשלו למשך 15 דקות.
  3. סננו את האורז המוכן והעבירו אותו אל קערה גדולה.
  4. הוסיפו לקערה את החמאה וערבבו את שני המרכיבים יחדיו עד להמסה מוחלטת של החמאה.
  5. הוסיפו את גבינת הפרמז'ן והמשיכו לערבב.
  6. שפכו לקערה את החלבון וערבבו עד להתאחדות המרכיבים.
  7. העבירו את התערובת לתבנית אפייה טארט בקוטר 30 ס"מ ושטחו אותה. preperation מקור תמונה: buonapappa
  8. הכניסו את התבנית לתנור החם ואפו למשך 20 דקות.
  9. לאחר ש"בצק" הפיצה מוכן, הפכו את התבנית שלו על גבי תבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה, ושחררו אותו ממנה. preperation מקור תמונה: buonapappa
  10. מזגו באופן שווה ומאוזן את רוטב העגבניות על גבי השקע שנוצר בבצק האורז.
  11. פזרו את המוצרלה – המגוררת או בצורת הלבבות – על גבי הרוטב וזלפו מעט שמן מעל.
  12. אפו את הפיצה באותו חום במצב גריל עד להמסת והזהבת המוצרלה, למשך 10 דקות.
  13. הגישו חם לשולחן ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.