אוהבים פיצה? אם אתם זועקים בהתלהבות "כן!" כמונו, כדאי שתשימו לב למתכון המדליק והמפתיע הבא. הפיצה שתכירו היום כוללת רוטב עגבניות, גבינות ובצק מיוחד ונטול גלוטן שתוכלו להכין בעצמכם בקלות – מאורז! אם הצלחנו לגרום לגבות שלכם להתרומם ולריר שלכם ליזול, אתם פשוט חייבים לנסות להכין אותה בעצמכם. דרך אגב, לדעתנו – פיצה מכינים באהבה, או שלא מכינים בכלל – ולכן אנו ממליצים לחתוך את המוצרלה שמעל בצורת לב במקום לגרור אותה...
מקור תמונה:
buonapappa
רכיבים למתכון לפיצה אורז:
אופן הכנת המתכון לפיצה אורז:
-
חממו מראש תנור על חום של 180 מעלות.
-
הרתיחו מים בסיר גדול ולאחר שהם רותחים, הוסיפו כפית מלח ואורז ובשלו למשך 15 דקות.
-
סננו את האורז המוכן והעבירו אותו אל קערה גדולה.
-
הוסיפו לקערה את החמאה וערבבו את שני המרכיבים יחדיו עד להמסה מוחלטת של החמאה.
-
הוסיפו את גבינת הפרמז'ן והמשיכו לערבב.
-
שפכו לקערה את החלבון וערבבו עד להתאחדות המרכיבים.
-
העבירו את התערובת לתבנית אפייה טארט בקוטר 30 ס"מ ושטחו אותה.
מקור תמונה:
buonapappa
-
הכניסו את התבנית לתנור החם ואפו למשך 20 דקות.
-
לאחר ש"בצק" הפיצה מוכן, הפכו את התבנית שלו על גבי תבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה, ושחררו אותו ממנה.
מקור תמונה:
buonapappa
-
מזגו באופן שווה ומאוזן את רוטב העגבניות על גבי השקע שנוצר בבצק האורז.
-
פזרו את המוצרלה – המגוררת או בצורת הלבבות – על גבי הרוטב וזלפו מעט שמן מעל.
-
אפו את הפיצה באותו חום במצב גריל עד להמסת והזהבת המוצרלה, למשך 10 דקות.
-
הגישו חם לשולחן ושיהיה בתיאבון!