header

מתכון לרוטב עגבניות - רוטב נפוליטנה

מקורו של רוטב הנפוליטנה האהוב הוא בנאפולי שבדרום איטליה, והוא מהווה בסיס למאכלים רבים, ביניהם רוטב לפסטה, פיצה, לזניה ועוד. הסוד של הרוטב הוא בבישול האיטי שלו, את המתכון לרוטב העגבניות שלפניכם, כדאי מאוד להכניס לאוסף המתכונים המועדפים שלכם, כי אתם עומדים להכין אותו שוב ושוב.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב עגבניות - רוטב נפוליטנה מקור תמונה: extrarecetas
רכיבים לרוטב נפוליטנה:
קוביות עגבניות - 1,200 גרם (ניתן להשתמש בקוביות עגבניות משומרות)
טימין - 3 כפות (עדיף טרי)
סוכר - קורט
פלפל שחור - ¼ כפית
שמן זית - כ-½ כוס
מים - מעט
אופן הכנת הרוטב נפוליטנה:
  1. הכניסו לסיר בינוני את רכיבי הרוטב ובשלו על להבה בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהוא יגיע לרתיחה.
  2. הנמיכו את הלהבה לנמוכה ובשלו את הרוטב במשך כ- 35 דקות תוך ערבוב לעתים כדי למנוע את שריפת התחתית שלו.
מקור: מוטי רז
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.