header

מתכון ללזניית קישואים נהדרת וקלה להכנה ללא גלוטן

לזניה היא ללא ספק המאכל האהוב עליי, אבל מפני שהיא משמינה במיוחד, אני ממעטת להכין אותה. למזלי, מצאתי לאחרונה גרסה טעימה במיוחד שהיא גם דיאטטית יחסית משום שאין בה בצקל כלל והיא קלה להכנה! הכירו את לזניית הקישואים שתוכלו להכין אפילו עם הילדים שלכם ושהולכת להדהים את האורחים שלכם ולכבוש גם אתכם.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון ללזניית קישואים נהדרת וקלה להכנה ללא גלוטן מקור תמונה: delish
רכיבים ללזניית קישואים:
קישואים - 6 (גדולים, חתוכים לרצועות בעובי של קצת יותר מ- ½ סנטימטר)
גבינת פרמזן - ¾ כוס (מגוררת, מחולקת)
ביצים - 2 (גדולות)
אבקת שום - ½ כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
רוטב מרינרה - 1 כוס (ניתן להחליף בכל רוטב עגבניות אחר)
מוצרלה - 1 כוס (מגוררת)
אופן הכנת הלזניית קישואים:
  1. חממו תנור ל-205 מעלות.
  2. הניחו את רצועות הקישוא החתוכות על מגבת נייר לייבוש.
  3. ערבבו בקערה קטנה את הריקוטה, ½ כוס מגבינת הפרמזן, הביצים ואבקת השום. תבלו עם מלח ופלפל לפי הצורך.
  4. מרחו שכבה דקה של רוטב מרינרה על תחתית של תבנית אפייה בגודל 22X33 ס"מ.
  5. מרחו על כל רצועת קישוא שכבה מתערובת הריקוטה ושכבה נוספת מהמרינרה, ופזרו קצת מוצרלה מעל.
  6. גלגלו את כל רצועות הקישוא המוכנות, והניחו אותן "עומדות" צמודות אחת לשנייה בתבנית האפייה.
  7. הכניסו את התבנית לתנור ואפו עד שהקישואים מתרככים והגבינה נמסה, כ-20 דקות.
  8. הגישו לשולחן, ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.