רוצים ליהנות מפינוק קטן, מתוק ומהיר להכנה, שיוכל להתחבב לא רק על המבוגרים בביתכם, אלא גם על הילדים? נסו את עוגיות דלעת הערמונים הללו, שמשלבות את הטעם הנפלא של הפרי המיוחד הזה עם דבשה שמוסיפה מתיקות נעימה לחך.
רכיבים לעוגיות דלעת ערמונים ודבשה:
אופן הכנת העוגיות דלעת ערמונים ודבשה:
-
חממו מראש תנור לחום של 180 מעלות.
-
ערבבו באמצעות מיקסר את החמאה, הביצה, מחית הדלעת, תמצית הווניל, הדבשה והסוכר החום, עד ליצירת קרם במרקם אחיד.
-
הוסיפו למיקסר את המרכיבים היבשים והמשיכו לערבב עד להיווצרות בצק עוגיות.
-
צרו מן הבצק כדורים בגודל 2.5 ס"מ, הניחו בתבנית אפייה ואפו בתנור למשך 12 דקות.
-
הוציאו את העוגיות מן התנור, קררו אותן והגישו. ניתן גם לפזר מעט סוכר וקינמון מעל בשביל הטעם. בתיאבון.