header

מתכון לעוגיות דלעת ערמונים ודבשה

רוצים ליהנות מפינוק קטן, מתוק ומהיר להכנה, שיוכל להתחבב לא רק על המבוגרים בביתכם, אלא גם על הילדים? נסו את עוגיות דלעת הערמונים הללו, שמשלבות את הטעם הנפלא של הפרי המיוחד הזה עם דבשה שמוסיפה מתיקות נעימה לחך.

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות דלעת ערמונים ודבשה מקור תמונה: Make The Best of Everything
רכיבים לעוגיות דלעת ערמונים ודבשה:
חמאה - ½ כפית
ביצה - 1
דבשה - ¼ כוס
סוכר חום - ⅓ כוס
קמח חיטה מלא - 2 כוסות
אבקת אפייה - 2 כפיות
קינמון - 1 כפית
אופן הכנת העוגיות דלעת ערמונים ודבשה:
  1. חממו מראש תנור לחום של 180 מעלות.
  2. ערבבו באמצעות מיקסר את החמאה, הביצה, מחית הדלעת, תמצית הווניל, הדבשה והסוכר החום, עד ליצירת קרם במרקם אחיד.
  3. הוסיפו למיקסר את המרכיבים היבשים והמשיכו לערבב עד להיווצרות בצק עוגיות.
  4. צרו מן הבצק כדורים בגודל 2.5 ס"מ, הניחו בתבנית אפייה ואפו בתנור למשך 12 דקות.
  5. הוציאו את העוגיות מן התנור, קררו אותן והגישו. ניתן גם לפזר מעט סוכר וקינמון מעל בשביל הטעם. בתיאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
תכנים קשורים:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.