אוהבים נודלס? מחפשים מנה נפלאה עם כרוב, טופו ומגוון מרכיבים נפלאים שתתאים גם לטבעונים שביניכם? אתם מוזמנים לנסות את המתכון הקליל והבריא הבא, שאמנם כולל מגוון רכיבים, אך ידרוש מכם יחסית מעט זמן הכנה. אז למה אתם מחכים? התחילו להכין!
מקור תמונה:
delish
רכיבים למתכון לנודלס טבעוני עם כרוב:
אופן הכנת המתכון לנודלס טבעוני עם כרוב:
-
חממו שמן במחבת גדולה על גבי להבה בינונית-גבוהה.
-
כסו את קוביות הטופו בשכבה דקה של קורנפלור.
-
הוסיפו למחבת את קוביות הטופו המכוסות, וטגנו אותן עד לקבלת גוון שחום ומרקם פריך, למשך כ-5 דקות. העבירו אותן לצלחת והניחו בצד.
-
בשלו את אטריות האודון בסיר גדול עם מים מומלחים, עד לרמת אל דנטה.
-
בסיום בישול האטריות, סננו מהן את המים, והעבירו אותן לקערת הגשה גדולה.
-
הוסיפו לקערת האטריות את התרד, הכרוב, הגזרים ואת הטופו המוכן, וערבבו.
-
בקערה קטנה ונפרדת, ערבבו היטב את שמן השומשום, רוטב הסויה, הסיידר והחרדל.
-
שפכו לקערת האטריות והירקות את הרוטב שהכנתם בסעיף הקודם, וערבבו עד שהוא מכסה את כל המרכיבים.
-
חלקו את המנה ל-4 קערות, קשטו כל אחת מהן בנענע והגישו לשולחן. בתיאבון!