header

מתכון לממרח טופו תרד

הטופו סופח לתוכו את שלל הטעמים המגוונים של שאר מרכיבי הממרח הנפלא הזה, ובאמצעותו תוסיפו טעם עשיר ונהדר לפרוסת לחם או לסנדוויץ', שישאירו אתכם מרוצים ושבעים לאורך זמן.

זמן הכנה: 4 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לממרח טופו תרד
רכיבים לממרח טופו תרד:
טופו - 340 גר' (חתוך לקוביות)
שמן זית - 3 כפות
תרד - 280 גר' (קצוץ)
פלפל שחור - ½ כפית
אבקת מרק - 2 כפות (ירקות )
בזיליקום - 2 כפיות (מגורר)
אבקת שום - 2 כפיות
מיץ לימון - ½2 כפות
בצל גדול - ½ בצל (קצוץ דק)
זיתי קלמטה - 10-15 (מגולענים וקצוצים)
אופן הכנת הממרח טופו תרד:
  1. שטפו את התרד היטב וסחטו ממנו את הנוזלים ככל הניתן.
  2. סננו את נוזלי הטופו. preperation
  3. הכניסו לקערה גדולה את הטופו והשמן, ובאמצעות מיקסר ידני ערבלו אותם על מהירות גבוהה עד לקבלת מרקם קרמי ואחיד. לאחר מכן, הוסיפו פלפל שחור, אבקת מרק, בזיליקום, אבקת שום, רוטב סויה ומיץ לימון, וערבלו שנית באמצעות המיקסר הידני על מהירות גבוהה במשך דקה.
  4. הוסיפו לקערה בצל, תרד וזיתים וערבלו על מהירות נמוכה עד שיתמזגו היטב בתערובת.
  5. כסו היטב את הקערה או העבירו את הממרח למכל אטום, והניחו לו לשבת במקרר למשך 8 שעות לפחות, על מנת לאפשר לטעמים להתמזג. תוכלו לאחסן את הממרח במקרר למשך 4 ימים.
מקור: חגית.י
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.