הטופו סופח לתוכו את שלל הטעמים המגוונים של שאר מרכיבי הממרח הנפלא הזה, ובאמצעותו תוסיפו טעם עשיר ונהדר לפרוסת לחם או לסנדוויץ', שישאירו אתכם מרוצים ושבעים לאורך זמן.
אופן הכנת הממרח טופו תרד:
-
שטפו את התרד היטב וסחטו ממנו את הנוזלים ככל הניתן.
-
סננו את נוזלי הטופו.
-
הכניסו לקערה גדולה את הטופו והשמן, ובאמצעות מיקסר ידני ערבלו אותם על מהירות גבוהה עד לקבלת מרקם קרמי ואחיד. לאחר מכן, הוסיפו פלפל שחור, אבקת מרק, בזיליקום, אבקת שום, רוטב סויה ומיץ לימון, וערבלו שנית באמצעות המיקסר הידני על מהירות גבוהה במשך דקה.
-
הוסיפו לקערה בצל, תרד וזיתים וערבלו על מהירות נמוכה עד שיתמזגו היטב בתערובת.
-
כסו היטב את הקערה או העבירו את הממרח למכל אטום, והניחו לו לשבת במקרר למשך 8 שעות לפחות, על מנת לאפשר לטעמים להתמזג. תוכלו לאחסן את הממרח במקרר למשך 4 ימים.
מקור: חגית.י