header

מתכון לממרח גבינת קשיו, בזיליקום ועגבניות

מעוניינים להתחיל את היום או לסיים את הערב עם כריך מזין בעל טעם נפלא? תוכלו לעשות זאת בקלות עם המתכון לממרח גבינת הקשיו הבא, שגם הרגישים ללקטוז מבינכם יוכלו ליהנות ממנו.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לממרח גבינת קשיו, בזיליקום ועגבניות
רכיבים לגבינת קשיו המתובלת:
אגוזי קשיו - 250 גר' ( המושרים במים למשך 4-2 שעות לפחות)
מיץ לימון - 25 מ"ל ( סחוט, ⅛ כוס)
מלח ים - 1 כפית
מים מסוננים - ¼-½ כוס
פטרוזיליה קצוצה - 1 כף (לא חובה)
רסק עגבניות - 1 כפית
בזיליקום - 4 כפות (קצוץ)
שיני שום - 2 (טחונות)
אופן הכנת הגבינת קשיו המתובלת:
  1. הכניסו למעבד מזון אגוזי קשיו, מים, מחצית מכמות מיץ הלימון, שום ומלח וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וגסה. preperation
  2. הוסיפו בהדרגה את מיץ הלימון הנותר ובמידת הצורך תוכלו להוסיף עוד מלח ושום. כעת הוסיפו את הבזיליקום ורסק העגבניות וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה. שימו לב: אם אתם רוצים להכין ממרח דליל יותר, הוסיפו עוד מים בהדרגתיות עד לקבלת המרקם הרצוי.
  3. העבירו את הגבינה לקערה, הוסיפו פטרוזיליה וערבבו היטב. אפשר לאכול את הגבינה באופן מידי, או לאחסן אותה במקרר למשך מספר שעות על מנת שתתקשה מעט. ניתן לאחסן את הממרח במקרר וליהנות ממנו עד למשך 5 ימים.
מקור: חגית.י
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.