header

מתכון לחמאה מאגוזי קשיו וטחינה

אגוזי הקשיו הם מקור מצוין למגנזיום ולנחושת, מינרלים טבעיים השומרים על בריאות הלב ומערכת כלי הדם, בנוסף לכך שהם מגבירים את ייצור הפיגמנט המגן על עור הגוף מקרינת השמש המסוכנת. לחמאת הקשיו יש טעם דומה לחמאת בוטנים, אך מעודן יותר.

 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחמאה מאגוזי קשיו וטחינה
רכיבים לחמאת קשיו:
אגוזי קשיו - 1 כוס (להשרות במים קרים כל הלילה)
מים - לפי הצורך
מיץ לימון - מ- ½ לימון
טחינה גולמית - 1 כף (אפשר משומשום מלא)
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת החמאת קשיו:
  1. הכניסו את כל המרכיבים יחד לבלנדר חזק או מעבד מזון. שפכו פנימה מעט מים על פי הצורך והסמיכות אותה תרצו לחמאה שלכם.
  2. הפעילו את מעבד המזון עד שתקבלו משחה חלקה ואחידה.
  3. לאחר שסיימתם לטחון את התערובת, רכזו אותה אל תוך בד גבינות והמתינו עד שכל הנוזלים יתנקזו החוצה.
  4. כאשר כל הנוזלים יישפכו מן התערובת היא מוכנה להגשה או לשמירה במקרר.
מקור: עידו קיסוס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.