רבים מאיתנו אוהבים פודינג בטעמים שונים כמו שוקולד, וניל ופירות, והיום נחשוף בפניכם סוג נוסף של המנה המתוקה הזאת שאולי לא חשבתם עליו. הפודינג הזה מבוסס על אורז מלא וחלב שקדים, ומתובל בשלל תבלינים ומרכיבים שמעניקים לו טעם נפלא. בשל כך, הוא מהווה חלופה בריאה לכולם, ובעיקר עבור צמחונים. אז קדימה, נסו את מזלכם עם פודינג בריא ובעיקר קל להכנה, שיחתום כל ארוחה ואימון כושר בטעם טוב!
מקור תמונה:
yummly
רכיבים לפודינג אורז עם חלב שקדים:
אופן הכנת הפודינג אורז עם חלב שקדים:
-
שפכו את המים הרותחים והאורז לסיר ותנו להם להתבשל למשך חצי שעה על אש בינונית, ללא מכסה. ערבבו מדי פעם.
-
סננו את המים מהתערובת, ואם הוצאתם לשם כך את האורז מהסיר – החזירו אותו פנימה. כסו את הכלי, הרחיקו אותו מהאש ותנו לו להעלות אדים למשך 10 דקות.
-
לאחר מכן העבירו את האורז לקערה והניחו אותה בצד.
-
בסיר נפרד, הרתיחו על להבה חלשה חלב שקדים, סוכר, דבש, קינמון ואגוז מוסקט. ערבבו מדי פעם על מנת שהתערובת לא תישרף.
-
לאחר הרתיחה, הוסיפו לסיר את האורז, חמאה וצימוקים, וערבבו מדי פעם. הביאו את התערובת לרתיחה נוספת, כ-30-45 דקות.
-
הוציאו את הפודינג שקבלתם, וקררו אותו במקרר או בחוץ.
-
הוסיפו מעט קינמון וצימוקים לטעמכם, והגישו לשולחן.