אם נמאס לכם לאכול כל הזמן את אותן קציצות הדגים, עכשיו זה הזמן לחדש ולגוון. נסו את מתכון קציצות הזוקיני עם חתיכות הסלמון המעושן הללו וכל ביס ירגיש לכם כמו חגיגה ענקית של טעמים שכמוה לא טעמתם כבר הרבה מאוד זמן. אז למה אתם מחכים? רוצו אל המטבח והכינו את המתכון שלפניכם, הריח כבר יעשה את העבודה ויזמין את כל בני הבית להסב אל השולחן.
רכיבים לקציצות זוקיני וסלמון מעושן:
אופן הכנת הקציצות זוקיני וסלמון מעושן:
-
סחטו את הנוזל העודף מהקישוא המגורד ושפכו אותו, הכניסו את בשר הקישוא אל קערה בינונית וערבבו עם שאר החומרים למעט שמן הזית.
-
חממו מחבת בעלת דפנות מעט גבוהות מעל להבה בינונית-גבוהה וצקו מעט שמן.
-
כאשר השמן חם, הניחו כף מהתערובת בתוך המחבת ולאחריה הכניסו עוד מספר קציצות נוספות עד לקיבולת כמעט מלאה במחבת.
-
טגנו במשך 2-3 בכל צד או עד להזהבה של שני הצדדים, הניחו על מגש עם נייר סופג. עשו כך עם שאר התערובת והגישו חם או קר.