header

מתכון לקציצות טונה

קציצות דגים הן מנה מצוינת ועשירה בחלבונים, ולכן היא אידאלית לפני או אחרי אימון או כמנה קבועה בתפריט היומי. לעתים אין זמן להוציא עצמות מדגים, לנקות ולטחון אותם, ולכן קציצות משימורים של דג טונה הן פתרון מושלם שלא יגזול מכם זמן רב בהכנות מוקדמות.

זמן הכנה: 8 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות טונה מקור תמונה: I Believe I Can Fry
רכיבים לקציצות טונה:
טונה - 3 קופסאות קטנות (בשמן/מים, מנוקזות מנוזלים)
פירורי לחם - ½ כוס
פלפל צהוב - 1 (או אדום, חתוך לקוביות קטנות)
פטרוזיליה - 2 כפות (טרייה, קצוצה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הקציצות טונה:
  1. חממו תנור ל-170 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותו.
  2. בקערה בינונית, ערבבו את כל רכיבי הקציצה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. צרו קציצות דקות והניחו אותן על התבנית. הכניסו לתנור ל-20 דקות או עד שהקציצות משחימות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.