קציצות הסלמון הטעימות במתכון שלפניכם עתירות בחלבונים שיספקו לגופכם אנרגיה נחוצה באמצע היום, ויחד עם התיבול המדויק, תקבלו מנה שתיתן לכם גם כוח.
מקור תמונה:
cottercrunch
אופן הכנת קציצות סלמון:
-
הכניסו את כל רכיבי הקציצות (מלבד השמן לטיגון) לתוך קערה גדולה וערבבו היטב.
-
צרו קציצות אחידות בגודלן מהתערובת שהכנתם, והכניסו למקרר למשך 30 דקות להתמצקות.
-
הוציאו את הקציצות מהמקרר, חממו את השמן במחבת גדולה וטגנו את הקציצות על להבה בינונית-גבוהה במשך 4 דקות מכל צד, או עד שהן ישחימו.