header

מתכון לקציצות סלמון ללא גלוטן

קציצות הסלמון הטעימות במתכון שלפניכם עתירות בחלבונים שיספקו לגופכם אנרגיה נחוצה באמצע היום, ויחד עם התיבול המדויק, תקבלו מנה שתיתן לכם גם כוח.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות סלמון ללא גלוטן מקור תמונה: cottercrunch
רכיבים לקציצות סלמון:
בטטה - 1 (גדולה, מבושלת ומעוכה)
קמח שקדים - ⅔ כוס (ניתן להשיג בחנויות טבע ומרכולים)
פטרוזיליה - ⅓ כוס (קצוצה)
בצל - 2 כפות (קצוץ דק)
כמון - 1 כפית
פפריקה מתוקה - ¼1 כפיות
ביצים - 2 (גדולות)
סלמון - 800 גר' (טרי קצוץ/סלמון משומר)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
שמן - 2 כפות (לטיגון)
אופן הכנת הקציצות סלמון:
  1. הכניסו את כל רכיבי הקציצות (מלבד השמן לטיגון) לתוך קערה גדולה וערבבו היטב.
  2. צרו קציצות אחידות בגודלן מהתערובת שהכנתם, והכניסו למקרר למשך 30 דקות להתמצקות.
  3. הוציאו את הקציצות מהמקרר, חממו את השמן במחבת גדולה וטגנו את הקציצות על להבה בינונית-גבוהה במשך 4 דקות מכל צד, או עד שהן ישחימו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.