מתכון דג הסלמון הזה, משתווה למנות הטובות ביותר של המסעדות היוקרתיות, אך הכנתה אינה מסובכת כלל.
אופן הכנת פילה סלמון:
-
הניחו את הסלמון על ריבוע נייר אלומיניום בעל שכבה כפולה.
-
ערבבו בקערה קטנה את רוטב הסויה, חומץ האורז ושמן הקנולה. צרו גבולות מנייר האלומיניום, ומזגו את הרוטב על הדג.
-
ערבבו את השום והג'ינג'ר ומרחו אותם על בשר הסלמון. הניחו את הבצל הירוק מעל לדג.
-
הכינו כיס מנייר האלומיניום וסגרו אותו היטב.
-
צלו על מנגל או על גריל חשמלי במשך 10 דקות. היזהרו לא לבשל את הסלמון יותר מדי!
מקור: דליה כץ