header

מתכון לספגטי עם טונה ולימון

המתכון שלפניכם משלב שני מאכלים שכמעט כולם אוהבים - פסטה וטונה. המאכל הפשוט כביכול, מקבל ניחוח הדרי מופלא ומגרה הודות לכמות הנדיבה של מיץ הלימון הטרי שמתווסף אליו ויוצר מנה מרעננת ומעוררת. הכינו לעצמכם כבר עכשיו את המנה המופלאה הזו ותרגישו יעילים, שבעים ומלאי אנרגיה. 

 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לספגטי עם טונה ולימון מקור תמונה: springlane
רכיבים לספגטונה:
ספגטי - ½ חבילה (מבושל - 250 גרם)
מיץ לימון - מ-½ לימון
צלפים - 1 כף
טונה - 150 גרם (בשמן או מים לבחירתכם)
עלי רוקט - חופן
שן שום - 1 (כתושה)
שמן זית - 3-4 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הספגטונה:
  1. הכניסו את כל רכיבי המנה אל קערה גדולה וערבבו היטב.
  2. העבירו לצלחות אישיות והגישו חם או קר, לבחירתכם.
טיפ השף:
תוכלו להוסיף זיתים שחורים מגולענים ועגבניות טריות ומיובשות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.