מרק העגבניות הקר והחמצמץ הזה מתאים במיוחד לימי הקיץ החמים, כשעולה בכם החשק למרק אך אתם נמנעים מהמאכל המהביל.
אופן הכנת המרק עגבניות קר:
-
הניחו את פרוסות הבגט בקערה בינונית ושימו מעל הקערה מגרדת דקה.
-
חיתכו את העגבניות הקלופות לקוביות.
-
הניחו בתוך מסננת על מנת להסיר את הזרעים ולאפשר למיצים לרדת מטה על הלחם.
-
העבירו את העגבניות עם חתיכות הבגט לתוך בלנדר והוסיפו את שאר הרכיבים.
-
הפעילו את הבלנדר ב-2-3 פולסים עד לקבלת תערובת חלקה.
-
מזגו את המרק לקערות הגשה והכניסו למקרר למשך שעתיים, שלוש.