header

מתכון למרק עגבניות קר

מרק העגבניות הקר והחמצמץ הזה מתאים במיוחד לימי הקיץ החמים, כשעולה בכם החשק למרק אך אתם נמנעים מהמאכל המהביל.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למרק עגבניות קר
רכיבים למרק עגבניות קר:
בגט יבש - 3-4 פרוסות
עגבניות - ½2-2 קג' (טריות קלופות)
מלפפונים בינוניים - 2 (קלופים, נטולי זרעים וקצוצים גס)
בצל סגול קטן - ½ בצל (קצוץ)
שן שום - 1 (טחונה)
כמון - ¼ כפית
מלח ים - ½1 כפיות
אופן הכנת המרק עגבניות קר:
  1. הניחו את פרוסות הבגט בקערה בינונית ושימו מעל הקערה מגרדת דקה.
  2. חיתכו את העגבניות הקלופות לקוביות. preperation
  3. הניחו בתוך מסננת על מנת להסיר את הזרעים ולאפשר למיצים לרדת מטה על הלחם.
  4. העבירו את העגבניות עם חתיכות הבגט לתוך בלנדר והוסיפו את שאר הרכיבים.
  5. הפעילו את הבלנדר ב-2-3 פולסים עד לקבלת תערובת חלקה.
  6. מזגו את המרק לקערות הגשה והכניסו למקרר למשך שעתיים, שלוש.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.