רובנו מכירים את הסולת כבסיס להכנת קוסקוס, אך ניתן להכין בעזרתה מאכלים נפלאים רבים כמו מרק הלחשו המרוקאי שלפניכם. הסולת עשירה בסיבים תזונתיים ובכך מסייעת להסדיר את פעילות מערכת העיכול, וכן היא גם דלה בשומן, מה שמתאים במיוחד לאנשים שמנסים לרדת במשקל. השום שבמרק אמנם מהווה רכיב שעלול להרחיק אנשים עקב ריחו, אך התכונות האנטי דלקתיות שלו ויעילותו להסדרת פעילות לב תקינה בהחלט שוות את זה. כדי להפוך את מתכון מרק הלחשו לבריא, טעים ומזין, מומלץ להשתמש בסולת חיטה מלאה וכך לשדרג את המנה המסורתית בצורה נפלאה.