header

מתכון למרק בורגול

בימי החורף מתחיל החיפוש אחר המתכון למרק הטעים ביותר, אז אם עדיין לא מצאתם אותו, כדאי שתנסו את מתכון מרק הבורגול הזה, ותגלו מהר מאוד שמצאתם את המרק המושלם עבורכם ועבור משפחתכם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון למרק בורגול
רכיבים למרק בורגול:
בורגול בינוני - ½1 כוסות (או 2 כוסות חד פעמיות של משקה קר)
שיני שום - 3 (פרוסות דק)
כוסברה - ¼ חבילה (טרייה קצוצה דק - אם חבילת הכוסברה שלכם ארוזה וקטנה, השתמשו בחצי חבילה)
כורכום - ⅓ כפית
פלפל שחור - ⅓ כפית
שמן צמחי - 2 כפות (לא שמן זית)
מלח - לפי הטעם
אבקת מרק עוף - 1 כפית (מרכיבים טבעיים בלבד – לא חובה)
אופן הכנת המרק בורגול:
  1. שטפו את הבורגול היטב והשרו אותו בקערה עם מים.
  2. הוסיפו לסיר בינוני ½ ליטר מים ואת כל רכיבי המרק מלבד הבורגול. בשלו על חום גבוה והביאו לרתיחה.
  3. סננו את הבורגול ונקזו את כל המים. הוסיפו את הבורגול לסיר המרק המבעבע.
  4. הניחו למרק עם הבורגול לרתוח עוד כ-2 דקות ללא מכסה וערבבו.
  5. בשלב בו הבורגול סופח את רוב הנוזלים, הוסיפו ½ ליטר מים רותחים לסיר.
  6. לאחר רתיחה נוספת ואחרונה, הנמיכו את האש ואפשרו למרק להתבשל במשך כחצי שעה.
טיפ השף:
* המרק מוכן לאחר הבישול, וטעמו יהיה מענג אפילו יותר לאחר כמה שעות.
* אם הכנסתם את המרק למקרר, ניתן להוסיף מעט מים ולחמם אותו בשנית כדי לאכול ממנו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.