את בשר הבקר ניתן לאכול מבושל, על האש, בתנור או מעושן, ובעזרת המרינדה הזו תצליחו להדגיש את הארומה המיוחדת שלו, ובו זמנית לעוררת את טעמו העשיר של הבשר שחבוי מתחת לשכבות השומן הרבות.
אופן הכנת המרינדת בקר:
-
ערבבו בקערה את השמן הצמחי, רוטב הסויה, הלימון הסחוט, רוטב הווסטרשייר, החרדל והשום.
-
הוסיפו מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
-
השרו את בשר הבקר במרינדה בקערה סגורה עם רדיד אלומיניום או ניילון נצמד בין 24-48 שעות לפני הצלייה או העישון.