המטבח הצרפתי והמזרח תיכוני ידועים בחיבתם לבשר הכבש, ושילוב המרינדה שלפניכם, המשתייכת למטבחים הללו, במנה שלכם תגרום לכם להרגיש את הטעם הטבעי של הכבש ותיצור שפע של טעמים שיעניקו לבשר ברק שלא ניתן יהיה להתעלם ממנו ברגע שתגישו אותו אל השולחן.
מקור תמונה:
stu_spivack
אופן הכנת המרינדה:
-
הניחו במערבל מזון את שיני השום והטימין וקצצו אותם דק.
-
הוסיפו את החרדל, מיץ הלימון, רוטב הסויה ואת שמן הזית וערבבו אותם היטב במערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הניחו את הבשר בקערה גדולה וצקו עליו את המרינדה תוך כדי עיסוי הבשר.
-
השרו את הבשר במרינדה בקערה בין שעתיים ללילה שלם לפני צלייה בתנור או על גחלים.