header

מתכון למרינדת חרדל לכבש/טלה

המטבח הצרפתי והמזרח תיכוני ידועים בחיבתם לבשר הכבש, ושילוב המרינדה שלפניכם, המשתייכת למטבחים הללו, במנה שלכם תגרום לכם להרגיש את הטעם הטבעי של הכבש ותיצור שפע של טעמים שיעניקו לבשר ברק שלא ניתן יהיה להתעלם ממנו ברגע שתגישו אותו אל השולחן.
זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרינדת חרדל לכבש/טלה מקור תמונה: stu_spivack
רכיבים למרינדה:
טימין - 1 כפית (עלים טריים או מיובשים)
חרדל - 2 כפות
שמן זית - ¼ כוס
מיץ לימון - 2 כפות
אופן הכנת המרינדה:
  1. הניחו במערבל מזון את שיני השום והטימין וקצצו אותם דק.
  2. הוסיפו את החרדל, מיץ הלימון, רוטב הסויה ואת שמן הזית וערבבו אותם היטב במערבל עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הניחו את הבשר בקערה גדולה וצקו עליו את המרינדה תוך כדי עיסוי הבשר.
  4. השרו את הבשר במרינדה בקערה בין שעתיים ללילה שלם לפני צלייה בתנור או על גחלים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.