header

מתכון למרינדת סטייק אנטריקוט/סינטה

למרות שהדעה הרווחת לגבי סטייקים היא לתבל רק במלח ופלפל בלבד, כדאי שתכירו את המרינדה שלפניכם שתגרום לכם לשכוח מהתיבול הרגיל שכולם מכירים. מרינדה זו מצליחה לחדור את סיבי הבשר הרבים ועוזרת להעניק לבשר טעמים עשירים, רוך, עסיסיות והרבה לחות.
זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרינדת סטייק אנטריקוט/סינטה
רכיבים למרינדה לסטייקים:
שמן זית - ⅓ כוס
פלפל שחור - ⅛ כפית
שיני שום - 2 (כתושות)
אבקת שום - ½ כפית
רוטב סויה - 3 כפות
מיץ לימון - 2 כפות
מלח - ½ כפית
אופן הכנת המרינדה לסטייקים:
  1. ערבבו בקערה גדולה את שמן הזית, השום, אבקת השום, רוטב הסויה, מיץ הלימון, החרדל, המלח והפלפל.
  2. מרחו בנדיבות את המרינדה על הסטייקים ועסו אותם היטב.
  3. השרו את הסטייקים המרוחים במרינדה בקערה בין 20 דקות ל-8 שעות לפני הצלייה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.