למרות שהדעה הרווחת לגבי סטייקים היא לתבל רק במלח ופלפל בלבד, כדאי שתכירו את המרינדה שלפניכם שתגרום לכם לשכוח מהתיבול הרגיל שכולם מכירים. מרינדה זו מצליחה לחדור את סיבי הבשר הרבים ועוזרת להעניק לבשר טעמים עשירים, רוך, עסיסיות והרבה לחות.
אופן הכנת המרינדה לסטייקים:
-
ערבבו בקערה גדולה את שמן הזית, השום, אבקת השום, רוטב הסויה, מיץ הלימון, החרדל, המלח והפלפל.
-
מרחו בנדיבות את המרינדה על הסטייקים ועסו אותם היטב.
-
השרו את הסטייקים המרוחים במרינדה בקערה בין 20 דקות ל-8 שעות לפני הצלייה.