המרינדה הבאה תהפוך למתכון האהוב ביותר על חובבי הדגים שבינינו ותהפוך כל מנת דג לחוויה של ממש. שילוב תערובת התבלינים הזו מתאימה בעיקר לדגי הסלמון והטונה, אך תשתלב מצוין עם כל סוג דג אחר. המרינדה הזו חודרת את עובי הבשר ועוזרת לנטרל את ריחו החזק של הדג ואת טעמו שאהובים פחות על אנשים מסוימים. מעבר לכך, אתם תתאהבו בזיגוג הקרמלי שיעטוף את בשר הדג במהלך הבישול הודות לסוכר החום הנמצא במרינדה.
אופן הכנת המרינדה האסיאתית:
-
הכניסו את כל רכיבי המרינדה לתוך סיר בינוני, הביאו את התערובת לכדי רתיחה והנמיכו את האש.
-
בשלו את התערובת בין 15 ל-20 דקות והסירו מהאש.
-
לאחר שהמרינדה התקררה, מרחו אותה בנדיבות על נתח הדג והניחו את הדג על המחבת או על הגריל.