header

מתכון למרינדה אסיאתית לדג הסלמון/טונה

המרינדה הבאה תהפוך למתכון האהוב ביותר על חובבי הדגים שבינינו ותהפוך כל מנת דג לחוויה של ממש. שילוב תערובת התבלינים הזו מתאימה בעיקר לדגי הסלמון והטונה, אך תשתלב מצוין עם כל סוג דג אחר. המרינדה הזו חודרת את עובי הבשר ועוזרת לנטרל את ריחו החזק של הדג ואת טעמו שאהובים פחות על אנשים מסוימים. מעבר לכך, אתם תתאהבו בזיגוג הקרמלי שיעטוף את בשר הדג במהלך הבישול הודות לסוכר החום הנמצא במרינדה.
זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרינדה אסיאתית לדג הסלמון/טונה מקור תמונה: Quinn Dombrowski
רכיבים למרינדה האסיאתית:
סוכר חום - ½ כוס
רוטב סויה - ⅓ כוס
רוטב הויסין - 2 כפות
ג'ינג'ר - 2 כפות (קלוף וחתוך)
צ'ילי אדום - קורט (יבש, גרוס)
שום - ½ כפית (כתוש)
מיץ לימון - 1 כף (סחוט טרי)
אופן הכנת המרינדה האסיאתית:
  1. הכניסו את כל רכיבי המרינדה לתוך סיר בינוני, הביאו את התערובת לכדי רתיחה והנמיכו את האש.
  2. בשלו את התערובת בין 15 ל-20 דקות והסירו מהאש.
  3. לאחר שהמרינדה התקררה, מרחו אותה בנדיבות על נתח הדג והניחו את הדג על המחבת או על הגריל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.