אפשר להגיד שהכי קל להכין בשר עוף, אך באותה מידה שקל לצלותו הוא עלול להישרף ולאבד את טעמו בקלות. כדי להימנע מכך, ניתן להשתמש במרינדת העוף הפשוטה והקלה להכנה שלפניכם, שתוסיף למנה טעמים רבים, תבטיח ספיגת נוזלים שימנעו התייבשות של הבשר, ובנוסף תעניק לו מראה מגרה.
מקור תמונה:
wintersoul1
אופן הכנת המרינדה:
-
ערבבו בקערה את מיץ הלימון, הפלפל השחור והמלח עד אשר גרגירי המלח יתמוססו.
-
הוסיפו את גרידת הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה, עשבי התיבול ושמן הזית. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
המתינו כשעתיים כדי שטעמי המרכיבים ישתלבו וערבבו שנית.
-
מרחו את המרינדה על חלקי העוף בכמות הרצויה והניחו את העוף על הגריל או בתנור.