header

מתכון לקדירת עוף

מתכוני עוף מהווים כמה מהמתכונים האהובים על אנשים בכל הגילאים, וזה לא פלא הודות לטעמו העדין והייחודי של העוף. אם אתם רוצים לנסות משהו שונה מהעוף הצלוי והשגרתי, נסו את מתכון הקדירה הבא שיכיר לכם טעמים חדשים שתרצו ליהנות מהם בכל יום.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקדירת עוף מקור תמונה: goodhousekeeping.co.uk
רכיבים לקדירת עוף:
שמן זית - 2 כפות
כרישה - 1 גבעול (פרוס דק)
ירכי עוף - 8 (ללא עור)
קמח - 2 כפות
יין לבן - ½1 כוסות
מרק עוף - 2 כוסות (ניתן להכין ממיהול של 2 כפיות אבקת מרק עוף ב-2 כוסות מים)
תפוחי אדמה - 500 גרם (קטנים שלמים או בינוניים חתוכים לשניים)
תרד - 175 גרם (קצוץ, ניתן להמיר בקייל)
אפונה - 150 גרם (קפואה)
רוטב פסטו - 3 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל - לפי הטעם
אופן הכנת הקדירת עוף:
  1. בסיר פורצלן גדול (או סיר דומה אחר), חממו 1 כף שמן זית על להבה בינונית-גבוהה. הוסיפו לסיר את פרוסות הכרישה ובשלו קלות תוך ערבוב לעתים, כ-5 דקות.
  2. הוסיפו את יתר השמן ואת ירכיי העוף וטגנו אותם קלות במשך 6-8 דקות.
  3. הוסיפו את הקמח לסיר ובשלו במשך 1 דקה.
  4. הוסיפו לסיר את היין הלבן ובשלו במשך 5 דקות, או עד שהוא יתחיל לבעבע.
  5. הוסיפו לסיר את מרק העוף ותפוחי האדמה, כסו ובשלו על להבה נמוכה-בינונית במשך 25 דקות.
  6. הוסיפו לסיר את התרד/קייל ובשלו במשך 3 דקות נוספות תוך הוספה של הפסטו והאפונה. הוסיפו מלח ופלפל, ערבבו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.