מנת חזה עוף עסיסית ואפויה בתנור יכולה להיות טעימה, בריאה ומשביעה אם מכינים אותה כמו שצריך! אפשר לאכול אותה לצד תוספת מהנה, בתוך בגט/פיתה טריים, ואפשר בדרך האהובה עלי לחתוך לרצועות ולשלב עם סלט ירקות טרי ומרענן. העוף מתבשל יותר נכון נצלה בתנור עד הזהבה וקרמול והתוצאה עסיסית רכה ומעוררת תיאבון. מערבבים את כל המרכיבים יחד, מעסים את חזות העוף, מעבירים לתבנית, מכסים וצולים בתנור, קל פשוט וטעים!
כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים חזה עוף אפוי בתנור:
חזה עוף: עדיף לרכוש חזה עוף עסיסי ובשרני ולא שניצל דק, השניצל עלול להתייבש ומתאים יותר לטיגון מאשר לאפייה בתנור.
אורגנו: את האורגנו אפשר להמיר בטימין/פטרוזיליה/רוזמרין.
שיני שום: אפשר להמיר את שיני השום באבקת שום.
פפריקה מעושנת: אפשר להחליף את הפפריקה המעושנת בפפריקה מתוקה או חריפה.
אבקת בצל: אינה רכיב חובה אך היא מוסיפה טעם עדין מיוחד למנה.