header

מתכון לפרה הודי של הילה וייס - ממתק הודי

אם אתם אוהבים את הטעם הטבעי והמתוק של מי הוורדים, אתם חייבים לנסות את המתכון הבא לעוגיות פרה הודיות עם הל, פיסטוקים ומי ורדים. הילה אומרת שלטעמה אין טובים יותר מהממתקים ההודיים, וטעימה אחת קטנה מהם יכולה לגרום לה לחייך מאוזן לאוזן – נסו גם אתם ותיווכחו בעצמכם.

למתכונים נוספים מהבלוג "אהבה יומית".

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפרה הודי של הילה וייס - ממתק הודי מקור תמונה: hilaweiss
רכיבים לעוגיות:
מי ורדים - 2-3 טיפות (תמצית - לא חובה)
מיץ סלק - 3 כפיות (לא חובה)
אבקת חלב - 1 כף (במידת הצורך, סעיף 4 במתכון)
אבקת חלב - ½1 כוסות (לעוגיות)
חלב מרוכז - 1 פחית
הל - ½ כפית (אבקה)
חמאה - 50 גר' (מומסת)
פיסטוקים - חופן (שברים לקישוט)
אופן הכנת העוגיות:
  1. הניחו מחבת על חום בינוני וערבבו ללא הפסקה חלב מרוכז ו-½1 כוסות אבקת חלב, עד שהם הופכים לעיסה אחידה.
  2. הוסיפו חמאה והל וערבבו. בשלו תוך כדי ערבוב מתמיד במשך כרבע שעה, עד שהעיסה מתחילה להתעבות ולהיפרד מהדפנות (יהיה לה מרקם כמו של דייסה סמיכה). תוכלו בשלב זה להוסיף 2-3 טיפות של מי ורדים, אם בחרתם להשתמש בהם.
  3. הסירו את המחבת מהאש, תנו לעיסה להתקרר והעבירו אותה לקערה. בשלב זה תוכלו להוסיף את מיץ הסלק ואבקת החלב, ולאחר מכן לושו היטב. preperation מקור תמונה: hilaweiss
  4. שימו את הקערה במקרר למשך כשעה וחצי – המרקם הסופי צריך להיות של בצק רך שנעים לעבוד איתו. אם הוא לא כזה, הוסיפו כף אבקת חלב בכל פעם עד שתקבלו מרקם שמזכיר מרציפן. במהלך הקירור הסופי הממתקים יתייצבו ויתקשו קצת יותר.
  5. צרו כדורים עם גומה במרכז וקשטו בשברי פיסטוקים. אחסנו בקופסה אטומה במקרר
מקור: הילה וויס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.