בתום ההכנה שלהן, עוגיות השוקולד וחמאת הבוטנים האלו ייראו לכם כמו חטיפי שוקולד מובחרים שלא תוכלו לעמוד בפניהם.
רכיבים לעוגיות שוקולד וחמאת בוטנים:
אופן הכנת העוגיות שוקולד וחמאת בוטנים:
-
בקערה קטנה חממו חצי מכמות השוקולד במיקרוגל למשך 30-60 שניות, עד שהשוקולד מתחיל להינמס.
-
השתמשו במזלג לערבוב השוקולד עד שיתקבל מרקם חלק ללא גושים.
-
אם עדיין יש בתערובת גושי שוקולד, חממו שוב ל-10 שניות.
-
צקו שתי כפיות שוקולד אל תוך מגשי נייר קטנים למאפין, כך שתתקבל שכבה אחידה של שוקולד על כל מגש שכזה. בתום שלב זה הכניסו את המגשים למקפיא למשך 15 דקות. בינתיים התחילו בהכנת קרם חמאת הבוטנים.
-
בקערה קטנה ערבבו את חמאת הבוטנים, החמאה הרגילה והסוכר עד לקבלת מרקם חלק ואוורירי.
-
הוציאו את מגשי הנייר עם השוקולד מהמקפיא ולכל מגש הוסיפו מעט מקרם חמאת הבוטנים.
-
הכניסו שוב לקירור למשך 15 דקות.
-
חזרו על אותה הפעולה עם הכמות הנותרת של השוקולד: המיסו במיקרוגל, הוסיפו אל מגשי הנייר מהשוקולד והקפיאו שוב ל-15 דקות.
-
הוציאו והגישו.
טיפ השף:
ניתן להשתמש בחמאת בוטנים ממותקת ולוותר על הסוכר.
מקור: איילת ת.