עיראק ידועה כארץ שופעת תמרים ולכן העוגיות הללו הן אחד מהמתוקים האהובים ביותר שתוכלו למצוא כמעט בכל בית של משפחה עיראקית. אם גם לכם מתחשק לטעום מעוגיות התמרים המסורתיות האלה עקבו אחר ההוראות של המתכון שלפניכם וכאשר הן תהיינה מוכנות, פנקו את עצמכם בספל תה חם ומהביל שישתלב מצוין עם פרוסות הרולדה המדהימות הללו.
רכיבים למלית ויצירת הרולדות:
אופן הכנת הבצק:
-
הכניסו את כל מרכיבי הבצק לקערה וערבבו יחדיו עד ליצירת בצק חלק, אחיד וגמיש.
-
הניחו אותו בצד למשך 20-30 דקות למנוחה ותפיחה קלה.