header

מתכון לעוגת טארט שוקולד בננה ללא אפייה

אם מתחשק לכם קינוח שתוכלו להכין מבלי להשתמש בתנור האפייה שלכם אפילו לרגע, נסו את מתכון עוגת הטארט הזאת, הכוללת בסיס תמרים ביחד עם אחד מהשילובים המתוקים הכי טעימים שיש: שוקולד ובננה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת טארט שוקולד בננה ללא אפייה מקור תמונה: bakerita
רכיבים לבסיס תמרים ושקדים:
תמרים - ½1 כוסות (מיובשים ומגולענים)
שקדים - 1½ כוסות (לא קלויים וללא מלח)
שמן קוקוס - מעט (או ספריי שמן - לשימון התבנית)
רכיבים לקרם שוקולד בננה:
חלב צמחי - ⅓ כוס
שוקולד - 170 גר' (מריר)
בננות - 2 (חתוכות)
שקדים - ¼ כוס (קלויים)
אופן הכנת הבסיס תמרים ושקדים:
  1. שמנו תבנית מלבנית קטנה בשמן קוקוס והניחו בצד.
  2. הכניסו למעבד מזון את התמרים המגולענים יחד עם השקדים הטריים וערבלו אותם עד שתיווצר תערובת דביקה.
  3. כסו עם בצק השקדים והתמרים את תחתיתה ואת צדדיה של התבנית ששימנתם.
אופן הכנת הקרם שוקולד בננה:
  1. הניחו את חתיכות השוקולד המריר בקערה עמידה בחום.
  2. הביאו לרתיחה את החלב הצמחי באמצעות חימומו על הכיריים או במיקרוגל למשך חצי דקה.
  3. מיזגו את החלב על חתיכות השוקולד שבקערה, וודאו שכל החתיכות שקועות בחלב. preperation מקור תמונה: travel-gourmet
  4. הניחו לחלב להמיס את השוקולד במשך דקה-שתיים, ולאחר מכן בחשו הכל יחד עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  5. שמרו בצד מעט מקרם החלב והשוקולד לקישוט, ואת שאר התערובת מרחו באופן שווה על בסיס התמרים שבתבנית.
  6. פזרו את פרוסות הבננה על גבי קרם השוקולד, הוסיפו עליהן את השקדים הקצוצים, וקשטו עם קרם השוקולד שנותר על העוגה.
  7. הניחו את העוגה במקרר למשך שעה לפחות, חתכו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.