אם מתחשק לכם קינוח שתוכלו להכין מבלי להשתמש בתנור האפייה שלכם אפילו לרגע, נסו את מתכון עוגת הטארט הזאת, הכוללת בסיס תמרים ביחד עם אחד מהשילובים המתוקים הכי טעימים שיש: שוקולד ובננה.
מקור תמונה:
bakerita
רכיבים לבסיס תמרים ושקדים:
אופן הכנת הבסיס תמרים ושקדים:
-
שמנו תבנית מלבנית קטנה בשמן קוקוס והניחו בצד.
-
הכניסו למעבד מזון את התמרים המגולענים יחד עם השקדים הטריים וערבלו אותם עד שתיווצר תערובת דביקה.
-
כסו עם בצק השקדים והתמרים את תחתיתה ואת צדדיה של התבנית ששימנתם.
אופן הכנת הקרם שוקולד בננה:
-
הניחו את חתיכות השוקולד המריר בקערה עמידה בחום.
-
הביאו לרתיחה את החלב הצמחי באמצעות חימומו על הכיריים או במיקרוגל למשך חצי דקה.
-
מיזגו את החלב על חתיכות השוקולד שבקערה, וודאו שכל החתיכות שקועות בחלב.
מקור תמונה:
travel-gourmet
-
הניחו לחלב להמיס את השוקולד במשך דקה-שתיים, ולאחר מכן בחשו הכל יחד עד שמתקבלת תערובת חלקה.
-
שמרו בצד מעט מקרם החלב והשוקולד לקישוט, ואת שאר התערובת מרחו באופן שווה על בסיס התמרים שבתבנית.
-
פזרו את פרוסות הבננה על גבי קרם השוקולד, הוסיפו עליהן את השקדים הקצוצים, וקשטו עם קרם השוקולד שנותר על העוגה.
-
הניחו את העוגה במקרר למשך שעה לפחות, חתכו והגישו.